Paketeringstjänst

En flytt är ofta en hel verksamhet i sig själv och det är mycket involverat. Det kan vara mycket stressande och vi säger alltid att en bra start är halva striden. Du måste börja packa i tid och göra alla förberedelser. När du båda har ett upptaget jobb och barn, kan detta vara en ganska uppgift. Därför är det också möjligt att lägga ut dessa förberedelser med exempelvis en paketeringstjänst. Vår flyttfirma i Stockholm erbjuder denna tjänst för ett relativt lågt belopp, så vi kan befria dig från a till ö när du flyttar.

Vad omfattas av en paketeringstjänst?

– Professionell förpackning och märkning av lådorna. Demontering av möbler (tänk på skåp, sängar etc.). Förpackningsmöbler och eventuellt tätning. Koppla ur, tömma och packa din tvättmaskin, torktumlare, kyl, frys till exempel. Soffor och madrasser är förpackade i speciella omslag. Koppla ifrån, demontera och packa tv, ljudsystem och elektronik. Gamla möbler kan tas med och tas till det lokala återvinningscentret. Förpackning av instrument som pianon, flygel och gitarrer erbjuds också.

Varför en paketeringstjänst?

Med en paketeringstjänst tänker du snabbt på packboxar och du tänker varför du inte kan göra det själv. Men det finns mycket mer än att fälla en låda ihop och lägga saker i den. Det börjar med själva lådorna, det är mycket viktigt att använda samma lådor för din flytt. När de sedan måste staplas i den rörliga skåpbilen, är de mycket fastare. Du vill inte heller att rutan som innehåller allt ditt porslin ska tappa botten. Professionella rörlådor är robusta och stapelbara och sparar dig också mycket tid på flyttdagen. Men tänk också på att försegla din soffa eller madrass, dessa måste alltid komma till den nya destinationen fläckfri. Det finns speciallösningar för allt och det rekommenderas därför att du använder en förpackningstjänst. Allt ordnas för dig för en relativt liten mängd och ofta ännu snabbare.

Rör dig säkert

Ofta uppstår en olycka i ett litet hörn, genom att skaffa en paketeringstjänst minimeras risken för skador på dina värdesaker. Tänk till exempel på att flytta ett piano eller flygel, detta är ett blickfång i ditt hem och måste naturligtvis anlända i ett stycke i ditt nya hem eller kontor. Eftersom vi arbetar med erfarna flyttare kan vi skräddarsy ditt hushållsinnehåll. Du tänker ofta ”åh det är bara ett skåp, det kan gå med på att det tyvärr gick sönder under flytten…”. Men ingenting är mindre sant! Det är mycket obekvämt om du får reda på din spiraltrappa på flyttdagen har gått sönder. De erfarna flyttarna kan uppskatta detta åt dig och även ge råd.

Integritet

Men nu kommer du förmodligen att tänka ”och vad händer med mina saker som verkligen är privata?”. Du är chefen och du bestämmer vad som ska och inte bör packas av borttagningsteamet. Föredrar du att göra ett visst utrymme själv? Det är inget problem, du kan diskutera allt detta i förväg och indikera så att det inte finns några missförstånd på själva dagen.

Kontakta oss som din flyttfirma i Stockholm!