Från studentrum till vuxenhem

Hur kan du flytta budgetbeständigt från ett studentrum till ett vuxenhem? Hur tillhandahåller du hemmet din startlön och ofta bara ett litet sparkonto? Det finns en god chans att du inte har lagt för mycket uppmärksamhet på dina pengar under dina studentdagar. I den här artikeln ger vi som flyttfirma (som vet bättre än någon annan hur detta fungerar) de bästa tipsen för att förvandla ditt studentinnehåll till en vuxen interiör.

Länga leve ”Vintage” -trenden

Bläddra i din lokala sparsamhetsbutik och begagnade marknad med din vän, så att du kan fylla på nya budgetmässiga nya möbler och med en slicka färg och nya handtag ser de ofta helt topp igen och du får nytt liv i föremålen. Föredrar du att spendera tid i soffan hemma? På blocket och de olika försäljningshörnen på Facebook kan du ofta också göra bra fynd!

Tänk kreativt

Med en bunt gamla tidskrifter och böcker kan du skapa ett vackert TV-skåp. Ordna en fin gammal träplatta, helst med en vintage och en begagnad look och se till att det finns en hög med tidningar och / eller böcker under båda ändarna. Men fruktlådor klarar sig också bra, du kan stapla dem hur du vill. Genom att använda olika korgar och förvaringsfack kan du snyggt rensa upp alla dina pappersarbete och små föremål och inte lämna dem ligga överallt. Dessutom är det naturligtvis också bättre för din plånbok!

IKEA hacks

Kanske livräddaren i varje studenthus, de välkända Ikea. Ikea är naturligtvis billig och praktisk, men ofta är det inte helt din smak eller något saknas. Därför kan du med några praktiska tips och tricks förvandla de snygga och ofta enkla Ikea-möblerna till en riktig designbit. Men tänk också på att placera hjul under skåpen, byta ut handtagen för en tuffare lädervariant eller omvandla toppen av ett grundläggande TV-skåp med självhäftande film i marmor.

Själva huset

Ofta är ditt studentrum på ett bra läge, kollektivtrafik är lättillgängligt, butikerna är runt hörnet och du är nio av tio gånger i mitten av staden. Men när du har lämnat ditt studentrum och letar efter en lägenhet på en liknande plats kan det ofta vara lite svalt. Hyrorna är då faktiskt mycket högre och du får ofta mindre valuta för pengarna. Om du letar efter ett prisvärt hem kan det vara ett alternativ att titta på hemnet. Det här är lediga kontorsbyggnader, men också lägenheter som är till salu. Du har fortfarande inte din permanenta plats och det finns en god chans att du måste lämna inom ett år, men det ger dig fortfarande möjlighet att fylla ditt sparkonto och spara.

Naturligtvis skulle studentflyttare gärna hjälpa dig med själva flytten. Har du ett kylskåp och en stor soffa som måste föras från a till b eller vill du lämna över hela flytten i Stockholm? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kan göra ditt drag till en framgång för relativt låga kostnader! Mer information? Begär en offert utan skyldighet.