Skador vid flytten

Skador vid flytt av flyttgubbarna eller vid rengöring av flytten?

Flyttstädning i Stockholm och något går fel? Den som gör det betalar. Men tänk om något går fel när du flyttar? Vanligtvis är detta en flyttning av hela heminredningen. Tillhörande ytterligare uppgifter som att byta adress – att registrera / avregistrera barnen ifrån sina skolor kan vara tillräckligt stressande. Mycket måste packas. Om möjligt, packa ömtåliga föremål med mjuka material. Ännu bättre, om möjligt, flytta viktiga små föremål själv. Du bör också börja tillräckligt tidigt för att packa allt som inte längre behövs. Skriv också ner paket direkt med rum och föremål, det gör det lättare för alla.

Och vad händer om skada inträffar?

I stället för att lyckligt möblera din nya lägenhet måste du plötsligt ta itu med ett anspråk. Vem kommer att ersätta eller betala för det? Vem orsakade denna skada? Lyckligtvis har det varit tusen argument med hjälpare som vänner eller familj, och är därför tydligt och lätt att definiera. En volontär kan inte hållas ansvarig. Hos flyttföretagen i Stockholm beror det på erbjudandet. De flesta är billiga erbjudanden med schablonpriser utan t.ex. att ses i förväg även utan omslag. Om något händer här – ingen betalar för det och det kostar bara nerver. Ett sådant gräl kan lätt undvikas.

  • Var uppmärksam på vilket företag du gör beställningen hos.
  • En webbplats som hittas räcker INTE här! Det är snabbt och enkelt att ställa in.
  • Finns företaget i handelsregistret? Om så är fallet, hur lång tid har det funnits?
  • Får du en garanti? Skriven?
  • Förskottsbetalning är vanligtvis inte ett bra tecken. Betala alltid efter utfört arbete.
  • Har företaget försäkring?
  • Titta på google maps om det också visar ett kontor eller bara till exempel. lägenheter.

Först nyligen fick vi uttalandet från en kund om att han hade tittat på företagen på Google Maps och att han inte såg ett kontor eller en kontorsbyggnad i olika fall. Han kunde inte föreställa sig ett avbildat hus som en företagsadress. Skador kan snabbt bli mycket dyra, du bör inte bara förvänta dig en trasig Ming-vas, vattenskador eller skada på en tredje part är inte lätt att limma ihop som vasen.
Att möblera en ny lägenhet eller anordna en uppvärmningsfest är verkligen ett trevligare yrke. Lämna den därmed sammanhängande stressen med den gamla lägenheten.