Flytt av tunga föremål

En flytt innebär mycket. Att flytta tunga föremål, som tvättmaskin och piano, tar uppenbarligen mycket kraft och energi, så att det läggs ut snabbare. Det kostar också helt enkelt mer uppmärksamhet, eftersom många tunga föremål i huset behöver specialbehandling. I den här artikeln berättar vi mer om de olika tunga föremålen i ditt hem som förtjänar extra uppmärksamhet.

Flytta kylskåp

Ett kylskåp är en svår produkt att flytta på grund av dess vikt och dimensioner. Ett tomt kylskåp väger ofta mer än 55 kilo och kylskåpets längd kan också orsaka svåra situationer. Till exempel är det ibland svårt att få kylskåpet längs hörnen och risken för skador är enorm. Lyckligtvis har specialisterna på studentflyttare stor erfarenhet av detta. Vi packar och skyddar kylskåpet och flyttar det med trappor eller hiss, beroende på möjligheterna. Även när vi flyttar från plats A till plats B ser vi till att kylskåpet inte kan röra sig i våra skåpbilar, så att inga skador kan uppstå här heller.

Flytta stolar, bord och bänkar

Detsamma gäller stolar, bord och bänkar. Att flytta detta kan ta mycket tid, energi och styrka. Vårt team består av unga och starka män och kvinnor som gärna gör det här jobbet för dig. Naturligtvis packar vi allt noggrant i förväg och flyttar det sedan tyst till den rörliga skåpbilen. I flyttbussen säkerställer vi att allt är säkert och att inga skador kan uppstå.

Flytta skåp

Att flytta och transportera skåp är ofta enormt. Tack vare dimensioner och vikt som ofta följer med är det svårt att flytta och transportera dem utan skador och problem. Vårt team hjälper dig gärna med detta. Vi tömmer försiktigt alla skåp, så att allt förblir intakt (och det gör vårt team) och packar skåpen där det behövs. Vi ser också till att inga skador kommer att uppstå på skåpen under transport.

Pianon

Inte alla har ett piano i huset, men om detta är fallet med dig, skulle vi vilja råda dig att förbereda dig väl när du flyttar det. Ett piano väger ofta mer än 350 kilo och tack vare dess kolossala dimensioner kan transport av dessa leda till komplexa situationer. Vi som flyttfirma i Stockholm har lång erfarenhet av detta. För att skydda pianots yttre under transport, är det alltid lindat med filtar och sedan med stretchfilm. På detta sätt får piano extra skyddande lager. Naturligtvis vill vi inte att pianot ska skadas.

Kontakta oss som din flyttfirma i Stockholm!